3
Stages
30
Vacatures

Onze talenten

Ton Peeters

Gemeente Weert
Operationeel Leider Reinigingsdienst Weert

Ton Peeters staat al sinds 1998 met hart en ziel klaar voor de gemeente Weert. Bij de Reinigingsdienst Weert, een belangrijk onderdeel van de gemeente, neemt Ton de rol van teamleider op zich. Hij coördineert, plant en houdt toezicht op de dagelijkse operaties.

“Geen dag is hetzelfde”, zegt Ton met een glimlach, en dat is te zien aan de verscheidenheid aan taken die hij aanpakt. Een typische dag begint vroeg, om 6 uur 's ochtends. Ton verwerkt werkorders en houdt de helikopterview over het team. Tussen 7 en half 8 komen zijn teamleden binnen en bespreekt Ton kort hoe het met iedereen gaat. Als ervaren teamleider heeft hij geleerd dat communicatie en empathie de sleutel zijn tot een succesvol team.

Zijn carrière bij de gemeente begon niet bij de Reinigingsdienst. Ton was hiervoor 8 jaar teamleider Sport, waar hij onder andere betrokken was bij de bouw van 2 grote sporthallen. Maar Tons trots en voldoening bereikten een hoogtepunt toen hij in 2015 betrokken was bij de oprichting van de Reinigingsdienst Weert: “Ik ben echt heel trots dat we van niets een volwaardige organisatie hebben opgebouwd, inclusief het aanschaffen van nieuwe voertuigen en het opzetten van een stevige organisatiestructuur.”

Als Ton wordt gevraagd waarom hij zo betrokken is bij de gemeente Weert en de Reinigingsdienst Weert, benadrukt hij de sociale en betrouwbare aard van de organisatie. “Ik heb me altijd enorm gewaardeerd gevoeld. Ze hebben altijd goed voor me gezorgd. Ik denk dat je dat echt niet over elke werkgever kan zeggen.”

Tons ervaring, toewijding en enthousiasme voor zijn werk zijn een waardevolle toevoeging aan het team. Met een lach sluit hij af: “Ik ben er van ’s morgens vroeg tot laat in de middag, dat zegt wel iets over hoe graag ik over mijn werk en de Reinigingsdienst Weert praat.”

chat Ik krijg het voor elkaar om van de Reinigingsdienst Weert een succes te maken

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!