3
Stages
33
Vacatures

Over ons

Banenplein Limburg

Banenplein Limburg (BPL) is een samenwerkingsverband van 9 gemeentes in de regio Noord -Limburg en de veiligheidsregio. De gemeentes zijn gemeente Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Nederweert, Peel & Maas, Venlo, Venray en Weert.

Wij hebben als BPL het doel om de onderlinge samenwerking te bevorderen. In eerste instantie om samen op te trekken op de arbeidsmarkt, maar ook door het uitwisselen en delen van kennis, ervaring en vaardigheden. Op deze manier lossen we knelpunten op en worden kansen benut en mogelijkheden aangegrepen.

Door samen te werken op bestuurlijk, management- en medewerkersniveau kunnen oplossingen op alle gebieden binnen het eigen netwerk worden gevonden. Daarnaast zetten we als BPL actief en overkoepelend in op het ontwikkelen van plannen en strategieën voor kostenbesparing, kennisborging en kwaliteitshandhaving.

Accent op de mens(en)

BPL legt het accent op de mens(en). Met aandacht voor instroom, doorstroom en uitstroom, zorgen we voor een duurzame arbeidsmarkt waarin talent en capaciteit wordt benut en behouden. Door het bevorderen van optimale employability verbeteren we de vaardigheden en competenties van werknemers, waardoor we beter kunnen inspelen op veranderende behoeften van de arbeidsmarkt.

BPL bevordert inclusiviteit en diversiteit, wat leidt tot een meer dynamische en innovatieve werkomgeving. Onze focus op de mens leidt tot hogere werknemersbetrokkenheid en tevredenheid, wat vervolgens de productiviteit en het bedrijfsresultaat bevordert én laat zien dat wij als gemeentes en als veiligheidsregio aantrekkelijke werkgevers zijn.

Mobiliteit & Flexibiliteit

BPL streeft naar optimale mobiliteit en flexibiliteit: door het samenwerkingsverband wordt een organisatie flexibeler en daar profiteren de andere organisaties dan ook weer van. Het gevolg van deze optimalisatie is dat jullie als (toekomstige) werknemers daardoor weer flexibeler ingezet kunnen worden. Ook zijn jullie weer in staat om zelf beter in te spelen op veranderende omstandigheden, zowel bij de organisaties als bij jezelf. Dat verhoogt dan weer onze gezamenlijke mobiliteit en flexibiliteit. Winst voor de organisaties, winst voor de medewerkers en winst voor BPL!

Sleutelbegrippen in onze visie zijn:

Icoon

Employability

Duurzame brede inzetbaarheid van medewerkers.

Icoon

Empowerment

Eigen verantwoordelijkheid en intrinsieke motivatie van medewerkers.

Icoon

Talentmanagement

Uitgaan van talenten van medewerkers en die zoveel mogelijk op de goede plek inzetten.

Aan de slag via BPL

Wil je graag werken bij een van de deelnemende BPL-organisaties? Dat horen we natuurlijk graag! Vertel ons waar je naar op zoek bent, wat voor jou belangrijk is binnen je werk én je werkgever en dan gaan we samen op zoek naar de beste invulling. Binnen BPL werken we namelijk samen met als doel het ontwikkelen van bestaande medewerkers en het werven van talentvolle nieuwe medewerkers. 'De juiste persoon op de juiste plek in de juiste omgeving' klinkt misschien als een open deur, maar is wel de belangrijkste drijfveer voor ons!

Onze vacatures

De vacatures die op BPL verschijnen, zijn altijd actueel en beschikbaar. Vacatures die op BPL verschijnen kunnen in eerste instantie al eerst intern zijn uitgezet, maar niet op die manier ingevuld. Dat betekent dat mensen die (nog) niet binnen een BPL-organisatie werken via ons job board de mogelijkheid krijgen om te solliciteren op deze openstaande vacatures. Volop kans dus om aan de slag te gaan bij de samenwerkende overheidsorganisaties via BPL!

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!