Gemeente Bergen (L)

Samen werken, samen leven. Met aandacht voor mens en natuur.

Logo

Samen werken, samen leven. Met aandacht voor mens en natuur.

De gemeente Bergen (L) staat midden in de samenleving en werkt samen met inwoners, ondernemers, partners en gasten. We werken vanuit opdrachten (zoals klimaat, energie, duurzaamheid, bouwen en wonen, digitalisering, inclusievere samenleving). We vinden het belangrijk om te kijken naar de toekomst. Aandacht voor de samenleving en natuur spelen in Bergen een belangrijke rol.

Wij vinden het belangrijk om de dorpskernen en onze eigen inwoners in hun kracht te zetten. Zij bepalen zelf voor een groot deel hoe de gemeenschap werkt. Dit wordt bevestigd in de meest uiteenlopende initiatieven. De handen in elkaar slaan, elkaars sterkte punten kennen en elkaar waarderen vormen daarbij de uitgangspunten.

We hechten veel waarde aan een fijne werkplek voor onze medewerkers waarin zij zich goed voelen en kunnen ontwikkelen. Binnen de organisatie kennen we korte lijnen, flexibiliteit en zelfstandigheid.

Ben jij benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze dan snel!

Stages en traineeships

Het is mogelijk om bij de gemeente Bergen stages en traineeships te volgen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Open sollicitaties

Wil je graag bij de gemeente Bergen komen werken maar is er op dit moment geen passende vacature? Stuur gerust een open sollicitatie. Mochten we interesse en een leuke functie passend bij jou hebben dan nemen we contact met je op!

Wie zijn wij?

Ben je benieuwd naar onze collega’s? Een aantal collega’s delen graag hun verhaal met jou. Voor de verhalen ga naar: https://www.bergen.nl/werknemersverhalen 

Contact

Voor vragen of open sollicitaties neem contact met ons op via info@bergen.nl of (0485) 34 83 83.

Reageren op een vacature kan uitsluitend via Banenplein Limburg.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Raadhuisstraat 2
5854AX BERGEN (LB)
Postadres Postbus 140
5854ZJ BERGEN (LB)

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!