Gemeente Nederweert

Samen groots, samen doen in Nederweert!

Logo

Op de grens van Limburg en Brabant, op het snijpunt van drie waterwegen, ligt de gemeente Nederweert. Een stukje Nederland waar u zich al gauw thuis voelt. Of u nu bewoner, ondernemer, bezoeker óf werknemer bent.

Alle ruimte

De gemeente heeft alle ruimte om te wonen, te werken en te recreëren. In Nederweert vindt u volop bedrijven, winkels, scholen, verenigingen, sportfaciliteiten en bezienswaardigheden. Dit alles binnen gerieflijke kerkdorpen en in woonwijken met veel groen op een oppervlakte van ruim 10.000 hectare. Te midden van de landerijen, natuur- en bosgebieden in het uitgestrekte buitengebied vindt u veel agrarische bedrijven. Als vakantieganger, natuurliefhebber of bezoeker bent u in Nederweert ook op de juiste plaats: een mooie, landelijke omgeving om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Stabiliteit en evenwicht

Nederweert is een gemeente en organisatie waar stabiliteit en evenwicht sleutelbegrippen zijn. In regionaal verband tonen we ons een betrokken en op samenwerking gerichte partner. Onze gemeente en onze organisatie zijn voortdurend in ontwikkeling. Het vergroten van de leefbaarheid in ons mooie buitengebied en duurzaamheid zijn twee belangrijke thema’s voor de gemeente, evenals onder meer economische dynamiek en de samen groots, samen doen-gedachte.

Grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Bij de gemeente Nederweert werken ongeveer 140 medewerkers; het aantal formatieplaatsen is circa 110. Nederweert heeft een werkklimaat dat gekenmerkt wordt door grote zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Onze platte organisatie bestaat naast het bestuur en de staf uit de afdelingen Dienstverlening en Bedrijfsvoering. Aan de hand van onze succesbepalende factoren en ons kwaliteitsplan werken we allemaal samen aan het voortdurend verbeteren van onze externe én interne dienstverlening.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Raadhuisplein 1
6031VR NEDERWEERT
Postadres Postbus 2728
6030AA NEDERWEERT

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!