Gemeente Peel en Maas

Beleef de ruimte in de gemeente Peel en Maas!

Logo

De gemeente Peel en Maas is een plattelandsgemeente in Noord Limburg met ruim 43.000 inwoners. Peel en Maas is op 1 januari 2010 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Helden, Kessel, Maasbree en Meijel. De gemeente wordt begrensd door nationaal park De Groote Peel en rivier de Maas. Hierdoor is er een grote diversiteit aan landschappen en dorpen.

De gemeente is jong, ambitieus en vernieuwend. Tegelijkertijd koesteren wij de kleinschaligheid en de menselijke maat die het platteland kenmerkt. De elf kernen met elk hun eigen identiteit groeien door zelfsturing uit tot vitale kernen en stevige gemeenschappen, waarbij de gemeente ondersteunt. 

De slogan van de gemeente Peel en Maas is ‘Beleef de ruimte!’. Deze ruimte bieden wij ook aan onze medewerkers. Openheid, vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en samenwerken zijn kenmerkend voor ons. We zijn een platte organisatie met korte lijnen. We kennen zeer flexibele werktijden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals de mogelijkheid om thuis te werken.

"Wij zijn uitgeroepen door onderzoeksbureau Effectory tot Beste Werkgever in de branche gemeentes met minder dan 50.000 inwoners. We scoorden binnen onze branche het hoogste cijfer op werkgeverschap. Deze score is gebaseerd op de feedback van onze eigen medewerkers. Daar zijn we trots op!"

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Wilhelminaplein 1
5981CC PANNINGEN
Postadres Postbus 7088
5980AB PANNINGEN

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!