Gemeente Weert

Werken bij de Gemeente Weert

Logo

Bij de gemeente Weert krijg je het voor elkaar! Welkom bij de gemeente Weert: een middelgrote gemeente met een stedelijke dynamiek en een dorps karakter. We werken hier samen aan een prettige en groene woonstad voor iedereen. De gemeente is groot genoeg voor voldoende uitdaging, klein genoeg om écht iets voor elkaar te kunnen krijgen. En het begint allemaal bij jou: je kunt hier doen waar jij goed in bent. Je kan hier blijven groeien en ontwikkelen. Want het gaat om Weert én om jou. Jij krijgt het voor elkaar bij de gemeente Weert!  


Zo werken we bij de gemeente Weert

De gemeente Weert is een organisatie van ruim 400 medewerkers. Of het nu gaat over sport, cultuur, recreatie en toerisme, bouwen, de natuur of veiligheid – bij de gemeente Weert vind je het allemaal. En hier zit je gewoon goed. Bij ons kun je je professioneel ontwikkelen en bijdragen aan projecten die op lange termijn een positieve impact hebben.


De rode draad in ons werk is:

·        In verbinding. Samen krijgen we het voor elkaar bij de gemeente Weert. Samen met je collega's én samen met inwoners, ondernemers en bezoekers.

·        Van betekenis. Je krijgt hier écht iets voor elkaar. In je werk draag je actief bij aan de gemeente die we willen zijn én blijven. Je werkt ergens van A tot Z aan – zo maak je echt een verschil.

·        Moed. Het begint bij jou! Bij de gemeente Weert ben jij de regisseur van je eigen loopbaan. Je krijgt hier volop ruimte om te doen waar je goed in bent, om te blijven groeien en je te ontwikkelen.


Hier werken we aan bij de gemeente Weert

Weert is een groene en duurzame gemeente in Midden-Limburg met stad en dorpen, waar ondernemerschap in het DNA zit. Met voorzieningen in overvloed en een bruisende sfeer is het een aantrekkelijke thuishaven voor ruim 50.000 inwoners. Een plek waar iedereen kan wonen, meedoen en elkaar kan ontmoeten.


Onze strategische visie ‘Verwonder je in de groene thuishaven’ is het vertrekpunt voor alle gemeentelijke plannen. Met alles wat we doen, versterken we de waarden uit onze visie. Zo kunnen mensen in 2030 nog prettiger wonen, werken, leren, beleven en ontspannen in Weert.

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Wilhelminasingel 101
6001GS WEERT
Postadres Postbus 950
6000AZ WEERT

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!