Gemeente Horst aan de Maas

Samen maken we het verschil!

Logo

Een tikje verlegen, bescheiden en nuchter. Harde werkers, die weten wat ze hebben bereikt, maar soms nog te weinig stilstaan bij hoe bijzonder dat eigenlijk is. Horst aan de Maas is geboren op het snijvlak van veen, zand en klei. In de afgelopen 100 jaar is Horst aan de Maas uitgegroeid tot een van de meest welvarende en gelukkige gemeentes van Nederland. Misschien zelfs wel van de wereld. En dat hebben we te danken aan onze grootouders. Zij hebben Horst aan de Maas getransformeerd; van slechte grond, naar agrarisch koploper van de wereld. Hoe? Door samen aan te pakken. Met vindingrijkheid en hard werken.

Wij zijn aanpakkers en zorgen er samen voor dat we toewerken naar een gezonde, duurzame en veilige samenleving waar we met elkaar leven, wonen en werken. 16 hechte dorpen met trotse inwoners, waar het fijn is om op te groeien en waar je gezond en gelukkig oud kunt worden. Nu en in de toekomst.


Ambitie

Horst aan de Maas is een ambitieuze gemeente die volop in beweging is. We willen een wendbare overheid zijn: ondernemend, duurzaam en gezond. Daarin mag je als medewerker het verschil maken want bij Horst aan de Maas staat de ontwikkeling van iedere medewerker centraal met als ultieme doel dat wij het verschil maken voor onze inwoners.


Same grôts

Onze slogan #samegaonvûrgröts vertelt in één woord waar Horst aan de Maas voor staat; grôts werken we aan organisatieontwikkeling, investeren we in onze collega’s en grôts zorgen we ervoor dat we ‘van buiten naar binnen’ werken voor onze burgers. Nieuwe manieren van werken horen daarbij en Horst aan de Maas timmert hard aan de weg door organisatieontwikkeling. Zo werken we samen aan een gezonde, duurzame en ondernemende organisatie. Wij werken samen aan een mooie toekomst voor onze inwoners. Wat doe jij?

Wil je meer zien van onze gemeente? Maak kennis met ons op Horst aan de Maas, dat zijn wij!

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Wilhelminaplein 6
5961ES HORST
Postadres Postbus 6005
5960AA HORST

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!