Gemeente Venlo

Werken bij de Gemeente Venlo

Logo

Werken voor Venlo is werken voor de grootste gemeente in Noord-Limburg en werken voor méér dan 100.000 inwoners. Voor mensen uit alle stadsdelen en kernen binnen onze gemeentegrenzen met elk hun eigen historie, identiteit en trots. Van Belfeld in het zuiden, stroomafwaarts met de Maas mee tot aan Arcen in het noorden van onze gemeente.

Werken voor Venlo

Wij zoeken betrokken medewerkers die resultaten boeken op een slimme manier. Dit betekent dat je goed bent in je vak en begrijpt wat de omgeving vraagt. Samen met collega’s en anderen bedenk je daarvoor zo eenvoudig mogelijke oplossingen. Je houdt van duidelijke afspraken, korte lijntjes, neemt verantwoordelijkheid, ziet kansen en vind het leuk om net dat beetje extra te doen.

Werken voor Venlo is werken voor een centrumgemeente en voor een stad met een sterke maakindustrie en veelzijdige Agri & Food activiteiten. Voor een logistieke hotspot met een unieke grensligging, op het kruispunt met het Duitse achterland. Voor een stad die inzet op kenniseconomie en die inspiratie vindt én biedt als het gaat om Cradle 2 Cradle. Werken voor Venlo is werken in én voor de stad en haar regio. Werken met veel verschillende partners. Lokaal, maar ook provinciaal en nationaal én over landsgrenzen heen.

Het Venloos DNA

Bij de gemeente Venlo werken ongeveer 1100 bevlogen medewerkers verdeeld over 28 teams. Iedereen die werkt voor de gemeente Venlo, kiest voor Venlo en haar regio. Voor al haar inwoners en bezoekers. Iedere ambtenaar erkent de diversiteit in bewoners, stadsdelen en kernen. Bij de gemeente Venlo denken we vanuit de leefwereld van onze inwoners, bedrijven en organisatie. We streven naar eenvoud en samen zijn één geheel.

Medewerkers voor Venlo delen hetzelfde DNA. We zijn stuk voor stuk professioneel, betrokken en vitaal.

Krijg jij hier energie van? Kijk dan nu naar onze vacatures!

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Hanzeplaats 1
5912AT VENLO
Postadres Postbus 3434
5902RK VENLO

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!